Om Lyse Øyeblikk

Lyse Øyeblikk  produserer, tilrettelegger og formidler artister til ulike typer underholdningsarrangement.  Siden oppstarten i 2013 har Lyse Øyeblikk bistått ulike lag, organisasjoner, firma og ikke å forglemme enkeltpersoner med våre tjenester.

 

Lyse Øyeblikk har satt opp, hatt tilrettelegging og regi på forestillinger med bl.a Rune Bjerga, Kevin Lunde, Leif & Kompisane, Roar Brekke, Espen Hana. I tillegg har vi hatt satt opp flere juleforestillinger og stand-up show rundt om i distriktet.

Lyse Øyeblikk vil svært gjerne formidle og tilrettelegge for unge og nye artister. Det er nemlig gjennom ulike typer oppdrag disse får utvikle seg og sitt konsept. Dessuten er det alltid hyggelig å se nye, dyktige og ferske fjes. 

 

Lyse Øyeblikk vil skape trivsel og overskudd både for kunder, samarbeidspartnere og artister.  Det skal være kjekt å samarbeide med Lyse Øyeblikk.

Sammen med deg og dine vil vi planlegge og gjennomføre arrangement som gjør deg stolt og glad.  

 

Lyse Øyeblikk bistår med alt fra valg av artister, lokale, teknikk, catering. Vi er meget  godt fornøyde med våre erfarne og dyktige samarbeidspartnere, og tilbakemeldingene fra våre kunder har alltid vært meget bra. 

Lyse Øyeblikk skal være en hyggelig og dyktig samarbeidspartner som er med deg fra start til mål. Stikkord under hele prosessen: STOLTHET, GLEDE og LOJALITET.